En liste over fødevarer, som kan bruges i stedet for nogle af dem, der er knap så gode for min krop
Fedtstoffer
- Koldpresset økologisk rapsolie - til bagning og mad lavet i ovnen
- Økologisk kokosolie uden smag - til stegning
Kornprodukter
- Rugmel
- Rugsigtemel (elsker den fra Aurion, da den både er fra lokalområdet og biodynamisk)
- Grahams speltmel
- Fint speltmel
- Havremel (jeg kværner som regel bare nogle af mine almindelige havregryn)
- Ølandshvedemel (bruger jeg gerne, når jeg vil have så lidt hvede med så høj effekt fra gluten som muligt
- Majsmel - bruger jeg ofte til at jævne sovsen med
Sødemidler
- Stevia flydende
- Økologisk uraffineret rørsukker (hvis jeg absolut skal bruge sukker i noget)
Er sikker på jeg nok skal komme på flere hen ad vejen - og kom endelig med gode ideer til andre alternativer til de der "no-go fødevarer"
Ingen kommentarer:
Send en kommentar